Sat til vægs....

1 blowjob om dagen…. årh STOP NU!!…

Dette indlæg er skrevet sent. Jeg er lige blevet færdig fra arbejde og faldt over denne artikel:

Sexolog: Mænd skal have blowjob hver dag

Den er fra 2015, men bliver nu delt igen på Facebook og det ærgrer mig.

Så derfor fik jeg lyst til at svare således:

Kære Paprika Noel.

Jeg oplever desværre, at mange kvinder, der henvender sig i min praksis, føler sig “pressede og stressede seksuelt” i deres parforhold. Især i småbørnsfamilierne. De er trykkede og kede af det, føler sig utilstrækkelige, ikke gode nok -og det kan disse artikler desvære med til at vedligeholde eller fyre op under. Mange af dem har i lange perioder overskredet deres egne grænser for at “leve op” til et eller andet ideal eller forestilling om, “hvor mange gange man skal have sex på en uge”. Dernæst er der mange mænd derude, der endnu ikke har lært -eller har lyst til, at et blowjob ikke behøver at “gøres færdigt”, fordi det handler om kærlighed. Og så er der stor chance for at dit forslag ikke vil “ende godt” på flere måder….

Så jeg bliver på en gang irriteret og ked af det, på disse kvinders vegne, når jeg læser denne artikel (igen). Hvem er det du forestiller dig, du hjælper? Og ud fra hvilken betragtning føler du, at du gør det, ved at udstikke én ramme for hvordan “man” skal gøre? Eller handler det i bund og grund om en promovering af dig selv, som værende den frække og friske sexolog? (Det ville jeg, på en eller anden måde, kunne forstå)

De bedste hilsner

Jill Liv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sat til vægs....