New Wheels.....

Åh de forbandede lækre donuts……

IMG 2015-04-23 08.53.39Man kan sige meget om rygrad og viljestyrke, og i mit tilfælde, har jeg ingen af delene. Dog er det lykkedes mig at gå forbi denne “prøvelse” en del gange. Mon jeg købte en i dag????

IMG 2015-04-23 08.48.50

OOOOh Noooo…..I DID IT!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😛 😀 ♥ Jeg købte mig denne lækkerbisken …….Chocolate frosted sprinkles…..OH MY GOD…….. If I ever come to sit on deathrow, this will be my last meal!!!! (7 -9 -13, banke under bordet, kaste salt over skulderen og spytte efter en måge)

Nu skal den nydes – Jeg ved bare, at dagen bliver bedre nu! 😛

20150423_203623Haps 😛

Jill Liv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Wheels.....