Look at these babies.....

Fart over feltet

2015-02-02 15.46.07

Det er af hensyn til de andre børn, at jeg har fjernet deres hoveder. Jeg kan ikke vide, hvordan deres forældre har det med, at jeg lægger billeder af deres børn op på internettet og da jeg ikke kan spørge, vælger jeg at gøre det på denne måde. Så det er kun af hensyn og ikke fordi jeg ikke ville have dem med 🙂

I lørdags var Mille Liv til en prøvetime i ballet. Hun ville selvfølgelig ikke have sit balletskørt på, da vi var der. Til gengæld rendte hun rundt i det hele dagen, da vi kom hjem -og øvede trin, med strakt forfod. Det var meget sødt. 🙂 Men om det er dét hun vil gå til, tror jeg nu ikke. Hun elsker at danse, men måske det skal være en anden form for dans. Nu ligger Balletkompagniet bare liiiiiige overfor Fitness dk i Taastrup, så det havde jo været let og praktisk, hvis hun havde topelsket det. Så kunne jeg jo passende have trænet imens. Og hun var fri for at sidde i “børnepasningen” i fitness :-/

Søndag tog vi ud på en naturlegeplads og fjollede rundt. Det var virkelig sjovt. Jeg er altså imponeret over, hvad sådan nogle små størrelser får kastet sig ud i. Der var en svævebane på legepladsen, hvor man fik ret meget fart på. På filmen herunder, kan du se hvordan både Mille Liv og hendes fætter Huxi, svæver afsted og de bliver altså slynget ret højt op i luften til slut. Men de er ved at revne af grin og holder enormt godt fast må jeg sige.

20150201_144544

Sooo relaxing for Huxi 😉

20150201_144549

Totalt hygge

20150201_144554

-og spas 😉

20150201_144603

Jow jow, far er også med på klatrebanen.

JillLiv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look at these babies.....