Just a little feel-good-story

I en – VIRKELIG – god sags tjeneste

DJF1

Henrik Appel Esbensen fortæller om deres vision og vigtige arbejde i organisationen

“Forestil dig, at du sidder i et hus i Kalundborg. Om lidt kommer én eller flere mænd ind ad døren. Du ved, du bliver voldtaget…..tævet…..eller i værste fald, slået ihjel -og du har INGEN, du kan ringe til, efter hjælp”…..sådan lød det, da bestyrelsesformand Henrik Appel Esbensen holdt tale, til en velgørenhedsmiddag, på den Franske Ambassade, til fordel for Danish Justice Foundation.

Danish Justice Foundation er en nystartet, dansk organisation, som arbejder hårdt for at skaffe økonomiske midler til at sikre retshjælp til sexhandlede kvinder og børn.

Da Henrik Appel talte, havde jeg, desværre, alt for let ved at forestille mig rædslen i kvinders og børns øjne, der er udsat for ovenstående i eksempelvis tredje verdens lande. Lige så svært var det, at forholde mig til, at det skulle foregå i Kalundborg, uden mulighed for at få hjælp. Vi kan, I Danmark, glæde os over et politi -og retsvæsen, der ikke er korrupt.

DJF4

Den Franske Ambassade dannede rammen om denne aften og Den Franske Ambassadør, Francois Zimeray, bød velkommen og holdt tale

Sexslaveri er udbredt over hele verden. Jeg husker ikke, præcist, de tal som Henrik Appel nævnte, men på verdensplan er ca. 4-5 millioner kvinder og børn, udsat for sexslaveri. Mishandling af mennesker, der indbringer, hvad der svarer til ca. 25.000.000,00 Euro om året. Det er simpelthen SÅ frygteligt.

Jeg bliver helt dårlig ved tanken og føler mig fortabt og magtesløs i forhold til at kunne gøre noget som helst. Når de følelser forpasser, står jeg tilbage med morderisk vrede i forhold til dem, der UDNYTTER, BENYTTER og MISHANDLER andre mennesker, på den måde. Efterfulgt af det, igen magtesløshed, for hvad kan man/jeg gøre?

DJF3

Overborgmester Frank Jensen deltog -og talte også ved arrangementet

Henrik Appel, har sammen med flere andre, sørget for, at man kan gøre noget nu. Deres organisation, vil ikke kun samle midler ind til retshjælp i truede dele af verden. De vil sørge for, at disse handlede kvinder og børn, får hjælp og støtte til at komme ud af sexslaveriet -og videre i livet. At deres bagmænd bliver anholdt og straffet og at retssagerne, kommer til at foregå under ordende forhold. Der er altså også et stort arbejde i forhold til ar bearbejde korruption i politimæssige og retslige instanser.

20160414_194154-1

Joakim Knop bidrog med smuk opera

Denne velgørenhedsmiddag var startskuddet og hele aftenen var sponsoreret. Det vil sige, at al mad, drikkelse, kunstneriske indslag og ting der kunne bydes på, på auktionen var doneret, i denne gode sags tjeneste.

20160414_210707-1

Ben Okafor, en mand med en forvandlende historie. Var børnesoldat i 3 år, og som han selv fortalte, så -og oplevede han, i den tid, ting, intet barn – intet menneske nogensinde burde se. Han fortalte om en uhyggelig ondskab – man ikke kan forestille sig mennesker besidde. Har i mange år boet i London og er i dag kunstner.

Kuvertprisen var 3500,00 kr. pr. deltager

20160501_115705

Et herligt musikalsk indslag af Henrik Strube, som undervejs blev akkompagneret af Reimer Bo Christensen på harmonika. Reimer var også aftenens toastmaster og er også en del af bestyrelsen i Danish Justice Foundation

20160501_094935-01

Min dejlige og vidunderskønne veninde og kollega fra TUBA, Marie Magne Larsen. Hun gav mig denne middag i fødselsdagsgave. Er det ikke fantastisk? At få en gave, der kan være med til at redde andre menneskers liv. DÉT er kærlighed.

Alle pengene fra kuverterne -og alt hvad der blev indbragt fra auktionen senere på aftenen, gik til det formål at hjælpe og betale advokatbistand til sexslaver i Indien.

Aftenen endte med at indbringe et flot resultat – Danish Justice Foundation er allerede, et lille stykke, på vej mod at sikre kvinder og børn ud af sexslaveri.

Det rører mit hjerte dybt, at sådanne organisationer findes -ikke mindst de mennesker, der knokler, gratis, i deres fritid, for at hjælpe andre. Det er SÅ smukt og Så utroligt værdifuldt.

20160501_095402

Mig, en lykkelig deltager ved denne fantastiske aften. Billedet blev taget da, jeg kom – men jeg var, om muligt, endnu gladere da jeg gik, ved tanken om den økonomiske håndsrækning, der blev givet, de mest udsatte mennesker i verden

Du kan læse mere om Danish Justice Foundation hér. Du kan også se, hvordan du evt. kan støtte og blive sponsor i kampen mod sexslaveri og sexhandlede kvinder og børn, hér:

Danish Justice Foundation

Kærlighed

Jill Liv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just a little feel-good-story