Galla premiere

Just a little feel-good-story

Denne historie kunne man vinkle på flere måder, for at få et større “budskab” ud eller give historien mere “pang”…. Men jeg tror egentlig bare, at jeg vil fortælle den, i al sin enkelhed.

En morgen, i bil, på vej til børnehaven, så Mille Liv og jeg en fugleunge falde (meget højt fra) ned på jorden. 😣

Den skulle naturligvis reddes, hvis vi kunne. Da jeg kørte til højre i et kryds og ikke bare kunne stoppe, var jeg nødt til at køre ned for enden af vejen- en omgang rundt i rundkørslen for at kunne komme tilbage -og med flere modkørende biler og lastbiler var chancen for, at den lille fugl ville overleve dér, midt på vejen, op til et meget trafikkeret kryds, ganske lille………Jeg kunne slet ikke bære tanken om, at den blev mast under et dæk.

Rundt i rundkørslen – tilbage – uvending i krydset – ind til siden – havariblink – og ud på vejen, med signal til de andre biler om at stoppe. Fuglen var der stadig, helt tummelumsk. Jeg var lidt nervøs for, den var halvt kvast….. den sad lidt underligt… 🙁….. Men det var den MIRAKULØST og HELDIGVIS ikke.

Jeg tog den forsigtigt op i hænderne og med ind i bilen.

20160427_231411

Mille synes det var meget spændende, at sidde med den hele  vejen hjem……ja vi kunne jo ikke tage den med i børnehaven, vi måtte hjem (igen) med fuglen og sørge for at den kunne komme sig ordentligt.  (Og hvis den var skadet -så aflive den, så den ikke skulle lide……det fortalte jeg ikke lige til Mille) 😁

20160426_083643

Jeg lavede en lille redde i en kurv, satte mad og vand til den og så måtte Jan holde øje. Han arbejdede hjemme.

20160427_231504

Er den ikke cute og smuk? 🙂

Fuglen fløj efter et par timer. Men vi fortalte Mille, da hun kom hjem, at hun havde været med til at redde dens liv og altid ville være dens ven ❤🕊

Klem

Jill Liv

1

  • Ej hvor en sød historie. Bliver helt glad. Godt at der er nogle mennesker som jer i verdenen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galla premiere