Sådan hjælper Mille Liv, mig, til at blive en bedre mor....

Lokkedue….

“Når en mand optræder voksent,  giver det kvinden plads til at være feminin, legende, lokkende og forførende”  …………………………………………………………………………. – den sætning opstod pludselig inde i mit hoved, da jeg for nylig mødte en mand, der optrådte voksent og modent, ansvarligt og “ordentligt” overfor mig og den givne situation vi stod i.

Det gav mig en helt særlig følelse…….en lyst til at flirte, lege og være “fri”. Ikke som i “fri af parforhold” – bare FRI og let.

En følelse jeg kender, men som jeg i mange situationer -og også i mange tidligere parforhold har glemt. Dét at være fri for at påtage mig ansvar, og i stedet kunne være ultra feminin, legende, lokkende og forførende.

Jeg flirter tit – jeg er generelt et meget flirtende menneske (får jeg ofte af vide) Jeg ser det mere som en “dejlig måde at udveksle god energi” på) For når jeg virkelig har lyst til at flirte-flirte – sådan for real-flirte 😉 så er der stor forskel.

MEN dette møde, fik mig til at tænke over det i et lidt større perspektiv, med en  ny sætning på spring:  “En voksen mand kan stadig godt opføre sig som en “drengerøv”,- en flab med et labert og frækt glimt i øjet, men jeg ser sjældnere en “drengerøv”, lykkes lige så godt med at opføre sig som en voksen og moden mand”.

-Og det slog mig igen, hvordan jeg – særligt tidligere i mit liv, mange gange, har følt mig tiltrukket af “drengerøven” fordi det på eller anden måde blev synonymt med frihed og leg for mig. “Så måtte vores parforhold da blive sjovere” – Intet “alvor”- intet “ansvar” – intet “kedeligt voksent”

Problemet var bare, at jeg lagde min følelse af, at kunne være “fri og legende” væk fra mig selv og i en andens varetægt og et forestillet scenarie. -Og når det kom til at være ansvarlig, alligevel at måtte være den, der optrådte “voksent”, tog ansvaret og så kom til at blive hende med armene i siderne. -og med armene i siderne er der pludselig lange udsigter til at agere -ligeså virke feminin og legende eller på nogen måder afslappet og “fri”.

I mødet med denne mand, kunne jeg med det samme mærke, hvordan jeg kunne slappe af og lade mig selv blive alt det, jeg holder rigtig meget af og forbinder med at være kvinde…..

-med den helt særlige følelse………og lyst til at lege, flirte, lokke og forføre………….

Klem, ♥ og 😉 Jill Liv

20160425_181733-1

#honeytrap

4

 • CerealKiller

  mange mænd har det på samme måde når kvinden tager ansvaret for at lave mad eller gøre rent osv. Altså når kvinden gør de ting man forbinder med moderlige værdier og frigør manden fra ansvaret og laver plads til at han kan være spontan og fri (barn/teenager). Men hvordan skal det så foregå i dagligdagen ? skal vi skiftes til at tage ansvar hveranden dag eller er vi forevigt fanget i en dum cirkel, hvor den ene er liderlig og den anden er sur ? ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej CerealKiller. Nu tænkte jeg, som sådan ikke, da jeg skrev indlægget, på liderlighed. Det er ikke det indlægget handler om. Det kan selvfølgelig blive et “resultat” af det andet……Jeg tænker egentlig heller ikke at man skal være i en “skifteholds-ordning” 😉 Jeg tænker at begge parter skal tage ansvar. Min forestilling er, at når den ene part tager for meget ansvar eller for den sags skyld, modsat, slipper ansvaret, så ender det i en uligevægtig fordeling. For mit vedkommende kan jeg mærke, at hvis en partner slipper eller aldrig at tager det, og jeg så tager ansvaret i for stor grad, så bliver jeg mindre legende, let og ligetil -så at sige. Du beskriver, at mange mænd har det på samme måde, en anden har skrevet om problemet ved, at mange kvinder ikke vil slippe ansvaret. Uanset i hvilken udgave det kommer, så tænker jeg at hvis begge tager lige meget ansvar, må det give ligemeget plads. Men det er jo ikke sikkert, at det er dét man vil eller har brug for. Nogen har ikke brug for den plads, eller kan bedst lide at have ansvar -andre slet ikke….. Og det er jo fair nok. Jeg kan kun sige, at for mit vedkommende mærkede jeg, helt tydeligt, hvor stor en påvirkning det har på mig, at en voksen mand også optræder voksen, ansvarlig og “ordentlig” – fordi det giver mig plads til at slappe af, give slip og give mig hen i leg, flirt og hvad der dertil kan komme ud af det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erling

  Hej Jill. Først og fremmest fik jeg et lille chok, da det gik op for mig hvem du er. Men ikke noget, der ikkender gav et lille smil på læben. 😉

  Jeg synes det er en dejlig oplevelse du havde, eller åbenbaring. Det er altid fedt at lære og opleve nye ting om sig selv. Men der er to ting der anger mig. 1. Du oplever noget der ligner et øjebliksbillede. Og det er fint nok, det er bare ofte den følelse der, der sender folk ud i uføre. At blive “bekræftet” af en anden, med det savn man kunne have. Du forklare ganske fint at du ikke ønsker at være fri af parforhold (jeg kender ikke din civilstatus) men bare være fri og let. Og så er det bare så nemt, at blive “forelsket” i et øjeblik.
  2. Vi mænd kan ikke altid være voksen og ansvarlige, som du selv skriver. Og derfor er det også ultra pressende, når man får at vide at det er der i “har lyst” til at flirte og være feminin. Det er en af grundende til at mange mænd enten går på æggeskaller eller giver helt op. At man render rundt, for at sikre at i kan føle jer fri og feminine, får så til sidst at glemme sig selv. For så får man lige præcis den melding “du er ikke den samme mere” eller lign. Kære Jill gider i kvinder ikke godt give slip den anden vej også. Ikke alt skal altid være “perfekt”. 😉😉😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej Jill. Så fint skrevet og jeg er fuldkommen med på, hvad du mener 🙂 Går selvfølgelig bare ikke, hvis man har en jaloux kæreste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan hjælper Mille Liv, mig, til at blive en bedre mor....