Juleshopping og 15 % rabat. Værsgod

Milles brev til julemanden

Nogle læsere vil måske kunne huske, at Mille Liv tabte sutten, da vi skulle ud at rejse. På ferien, lærte hun at sove uden sut og fik en ny seng, da vi kom hjem. Det blev aftalen. Hvad vi også aftalte var, at vi, i December, skulle sende resten af hendes sutter (når vi fandt dem, for de var også forsvundet på mystisk vis, da vi kom hjem) til julemanden. Vi havde hørt fra en dreng, vi mødte på ferien, at han havde sendt sine sutter til julemanden og fået en gave juleaften, da julemanden kom. Så det skulle Mille Liv naturligvis også.

I morges fandt Mille de andre sutter. Jeg var virkelig nervøs for, at hun ville have dem tilbage.

Men se bare med hér:

20141211_103655

 

Vi har gentaget et par gange, det dér med, hvorfor vi sender sutterne til julemanden og Mille var meget stolt, da hun puttede brevet i postkassen.

Nu bliver det spændende at se, hvad julemanden kommer med juleaften.

JillLiv

 

Du er velkommen til at følge min faglige blog, om terapi og personlig udvikling, hér: http://minterapeut.dk/blog/blog/ Ønsker du at subscribe bloggen, på minterapeut.dk, gøres det via kommentarfeltet, under hvilket som helst blogindlæg. Derefter vil du være sikker på, at få de nye blogindlæg, sendt direkte til din mail. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleshopping og 15 % rabat. Værsgod