Det jeg har lyst til at dele med dig hér på JillLiv, er alt det, jeg hverken kan eller “må” sige på min hjemmeside. Du bliver inviteret ind i mit “personlige” rum, hvor jeg kan lufte alle min tanker om alt fra kærlighed til sko, fra gryderetter til bleer, fra blomsterne til bierne til parforhold og singleliv, fra mode til hus og have, the good old days and my new me og alt muligt andet mellem himmel og jord. Det bliver altså, med garanti, ikke en “stil-ren” blog, idet jeg ganske enkelt ikke kan holde mig til et emne eller et område. Til gengæld bliver den smækfyldt med alt muligt labert og spændende….(ja okay….måske ikke ALTID…….  men hvad fanden……jeg vil i hvert fald gøre mit bedste.

Mit håb er, at det jeg skriver, vil skabe genkendelse hos dig, inspirere, sprede smil, søsætte tårer og måske endda give dig lyst til at gøre noget andet end du plejer.

Det vil gøre mig rigtig glad, hvis du får lyst til at dele dine tanker og skrive dine kommentarer. Det er altid spændende og interessant med feedback

Hvis du  også har lyst til at følge med på min anden blog, kan du gøre det via nedenstående link:

http://minterapeut.dk/?page_id=3596

Det er mere faglige indlæg, hvor terapi og personlig udvikling danner rammen.

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev og blive opdateret omkring div. indlæg og modtage tilbud om events, foredrag, kurser m.m.

God fornøjelse.

Klem JillLiv